english flag germany flag hungary flag
 
   

Friss Hírek


Keresés a hírek között:  

Tájékoztató
a tantermen kívüli
digitális munkarend kapcsán

JÁRVÁNYVESZÉLY
ESETÉN ÉRVÉNYES
ELJÁRÁSREND

 


látogatók száma

KZS 30 éves

 

felnőttoktatás

 

Szakképző Központ Nonprofit Kft

 

eszc_logo

 

Alapítvány


Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - EBCL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - Szakiskolai Fejlesztési Program

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - NSZFI

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ECDL

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium - ÖKOISKOLA

 

Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium  /  4D smile - A tanulás jövője

 

facebook

 


12-18 évesek kampányszerű iskola oltása
Írta: Admin | 2021.07.30. 09:36
Tisztelt Szülők! Tisztelt Gondviselők! Kedves Diákok!

Bizonyára már mindenki értesült arról, hogy a következő tanév megkezdése előtt az iskolákban is lehetőség nyílik önkéntes alapon a koronavírus elleni védőoltás beadatására.

A legfontosabb tudnivalókat és az ahhoz kapcsolódó határidőket az alábbiakban ismertetem:
Jogosultak: azok a diákok, akik 2021. augusztus 31-ig nem töltik be a 19. életévüket, nem kaptak még egyetlen koronavírus elleni vakcinát sem és iskolánkkal legkésőbb augusztus 2-ig jogviszonyt létesítenek.
Fontos, hogy a döntést a gyermek és a szülő közösen hozzák meg. A 18. életévüket még be nem töltött diákok esetében az oltáskor (jelen ismereteink szerint) a szülő, illetve gondviselő személyes jelenléte és a szülői beleegyező nyilatkozat megléte is szükséges.
A nyilatkozat az alábbi linkről tölthető le:
https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_12_es_18_ev_kozotti_szemelyek_reszere.pdf

Az oltási napok: 2021. augusztus 30. és 31. Azt, hogy pontosan kire, melyik napon és hány órakor kerül sor, csak augusztus végén tudjuk közzétenni.
Helyszín: iskolánk orvosi szobája, mely az első emeleten található.
Beléptetés rendje iskolánkba: testhőmérséklet ellenőrzést és kézfertőtlenítést követően lehetséges a portán keresztül.
Az oltás előtt orvosi vizsgálat történik, az esetlegesen meglévő krónikus megbetegedésekről szóló orvosi leleteket, dokumentumokat ezért el kell hozni az oltásra.
Oltóanyag: Pfizer comirnaty típusú két dózisú vakcina
Teendők:
- Kérjük, a fenti információk megértését és elfogadását követően töltsék ki az alábbi egyszerű kérdőívet, ahol a válaszban a tanuló teljes nevét kérjük alul  megadni. Határidő: 2021. augusztus 2. https://forms.gle/EAAJUWQGjBVLQstf6
Akik számára ez valamilyen oknál fogva ez nem lehetséges, munkanapokon 8-15 óra között, augusztus 2-ig az iskolai Titkárságon telefonon is jelezhetik szándékukat. Ott szintén a tanuló nevét kérjük megadni. (06-29-560-670/677-es mellék)

Az oltás központi regisztrációhoz kötött, melyet a szülő, illetve gondviselő augusztus 27-ig az alábbi oldalon végezzen el: https://vakcinainfo.gov.hu Tehát az iskola részére kitöltendő kérdőív nem helyettesíti a regisztrációt!

Az iskola az oltást az illetékes kormányhivatalon keresztül, a felmerülő igények (létszám) alapján szervezi meg. Ezért fontos az előzőekben leírtak és az abban foglalt határidők pontos betartása.
Természetesen továbbra is lehetőség nyílik arra, hogy egyénileg, szabadon választott helyszínen és időben kapják meg a gyermekek a védőoltást, ebben az esetben mindenki egyénileg regisztrál, majd foglal külön időpontot. Így az oltásra nem az iskolában és akár már egy korábbi időpontban sor kerülhet.

Vigyázzunk egymásra és magunkra továbbra is a nyár során!

Tisztelettel:

Stégner Péter
Igazgató

   
Copyright © 2009 Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium | Minden jog fenntartva!
Készítette:
Go Visual Studio